Längtar såå

Jag längtar så tills imorgon! Då kommer mamma och Evelina hit. Ska möta upp dom på stationen. Även Monika, Linns mamma är med :) Kommer bli en superhelg!

Spinning

Igår var jag och Linn på ett spinningpass. Kändes väldigt skönt att komma igång efter förkylningen, men det passet var ingen höjdare. Var rätt så tråkigt. Men som sagt, var bara skönt att röra på sig!

Äntligen fredag

Ah då var det äntligen fredag igen. Så himla skönt! Men innan jag gör helg ska jag jobba. Ska strax gå ut o ta bussen till jobbet.

Trevlig helg allesammans!

Vill träna

Börjar känna i kroppen nu att jag längtar efter att få träna igen. Har varit ett uppehåll på två veckor nu bara för att jag varit sjuk :(
Men antar att det är bäst att vänta med träningen tills nästa vecka, eftesrom jag fortfarande är lite hostig och snörvlig! Men nästa vecka då jäklar ska det köras pass :)

Problem

Är det bara för mig som blogg.se krånglar!? Alla mina inlägg publiceras inte fast det ser ut som att det ska vara publicerat när man kollar i arkiv.
Någon mer med detta problem? (Hoppas detta inlägg syns)

Sjuk

Nu är man tillbaka i vardagen igen. Har legat hemma och varit sjuk, åkte på en rejäl förkylning!

Inte som jag tänkt mig

Igår var jag hemma och var sjuk. Jag som sagt hela tiden "Kan inte jag bli sjuk snart". Men nu när jag väl blev det så var det inte alls lika skönt som jag tänkt mig. Man blir så rastlös av att ligga på soffan eller i sängen och må dåligt!

Men efter en heldags vilande är jag nu in action igen. Jobbar idag och ikväll blir det ett nytt träningspass som ska testas. Puls! Undra hur det är.

RSS 2.0