Besviken

Hej hopp,


Denna helgen har varit lugn. Jobbat hela helgen.
Igår när jag slutat mötte jag upp Kalle på piren, satt där o hade de skönt i solen ett tag. Vilket underbart väder de var. Kvällen tillbringade vi i soffan, med popcorn o chips. Tittade på premiären av Robinson, men jag måste säga att jag är nog allt lite besviken. Var inte alls lika bra som för några år sen, visst nu har det bara varit ett avsnitt, kan ju bli bättre. Återstår att se!
Idag jobbar jag till 19:45. Sen blir det hem o ta det lugnt. Ska in o jobba lite extra imorgon. Sen är jag ledig på tisdag och onsdag. Hoppas det blir fint väder då :-)

Ha det så gott alla!

Kramar

Rätt låt vann

Hej,


Har varit ganska lat och inte orkat skriva på ett tag nu. Men nu tänkte jag skriva några rader.

Helgen var jätte bra. På lördags morgonen åkte jag iväg till Stockholm och där träffade jag min familj. Pappa var på möte men syster, mamma o jag gick på stan. Shoppade lite kläder o annat smått o gott. Vi bodde på hotell, väldigt centralt. Perfekt! På kvällen var vi ut och åt men skyndade oss hem för att hinna se melodifestivalen, äntligen vann rätt låt!! Malena är bäst. Även om Tingeling var bra också ;-)
Så nu längtar man till Eurovision Song Contest! :-)
På söndagen gick vi en sväng i gamla stan, trillade även in i några affärer då. Sen åkte jag hem till Jönköping o familjen hem till Hudik! Tack för helgen, ni är underbara!

Idag jobbar jag, har bagageservice hela förmiddagen, sen försäljning på eftermiddagen.
Imorgon är jag ledig, sen jobbar jag fredag, lördag och söndag!

Sköt om er alla!

Kramar

RSS 2.0